Features
Geavanceerde Zoekopties

Zoeken op synoniemen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voeg een zoekprofiel toe

Men kan nu zoeken in het CV op basis van synoniemen, als ingesteld bij bijvoorbeeld Functie (functie1). De Beheerder stelt onderstaand zoek-macro in als zoekprofiel:

$vacancy.toFunctionLevel2.notes.terms

en slaat het zoekprofiel op als "zoeken op synoniemen". Sla het zoekprofiel meteen op als Beschikbaar voor andere gebruikers, zodat andere Gebruikers ook toegang hebben tot deze optie. Door het gebruiken van dit zoekprofiel wordt naar Kandidaten gezocht met een of meer van synoniemen van de functie van de Vacature in het CV.

Als bijvoorbeeld in de Notities (synoniemen) van een tabel-item het volgende staat:

acceptant, "acceptant hypotheek", hypotheek acceptant, "acceptant hypotheken"

dan levert terms het volgende op:

acceptant "acceptant hypotheek" hypotheekacceptant "acceptant hypotheken"
Let op de spaties en aanhalingstekens(*) Dat kan dan in een zoekveld gebruikt worden.

NB: (*)in de macro zorgt het woord "terms" dat er op de juiste plaatsen aanhalingstekens worden geplaatst.

Extra zoek opties (Tips)

• Het is mogelijk om te zoeken op Bijlage aanwezig (is Ja of is Nee) in vele dossiers, waaronder natuurlijk Kandidaten en Plaatsingen. Als resultaat worden getoond alle dossiers minstens één bijlage aan is gekoppeld.

• Bij Kandidaten kan daarboven gezocht worden op Bijlage CV aanwezig (is Ja of is Nee) en Bijlage Foto aanwezig (is Ja of is Nee). Dit kan ook onder Matches - hier kan ook gezocht worden op Kandidaat. Bijlage CV aanwezig (is Ja of is Nee).

• Onder Kandidaten kan gezocht worden op E-mail adres is Onjuist (is Ja of is Nee) en "E-mail adressen" (is leeg, is niet leeg) om de zoekcriteria klaar te maken voor een mailing.

Labels: UD-1925