• Ga naar 'Beheer' | 'Gebruikers'
  • Klik 'Alle Gebruikers-tab'
  • Klik [+ Nieuw]
  • Vul gegevens van de nieuwe Gebruiker in :                                                 Gebruikersrol: De gewenste Gebruikersrol.                                                  Vestiging: De vestiging waar de gebruiker actief is.                                   Vakgebied: Het gewenste vakgebied                                                       Wachtwoord: het gewenste wachtwoord plus verloop datum.                     Persoonlijke gegevens: Naam, adres, telefoon nummer etc.                                    E-mail adres zakelijk: Dit e-mail adres wordt als afzender getoond.               Linked-In: Gebruik deze regels om sociale media toe te voegen aan de e-mail footer.                                                                                                                  Afwezig: De standaard e-mail die wordt teruggestuurd bij afwezigheid.             Functie, URL en Notities: zijn voor eigen informatie.                                        Contactadres: De contact gegevens van de gebruiker (vul hier bijvoorbeeld het adres van de vestiging in).                                                                                            E-mail instellingen: Zie het artikel E-mail instellingen;
  • Klik [Bewaren]Voeg eventueel bijlagen toe bij het  'Bijlagen-tabblad'

Soms blijkt dat bij de Gebruiker die zojuist is aangemaakt het vinkje "Actief" ontbreekt.
Zet je dit vinkje aan en je krijgt vervolgens de een melding :
                "Het maximum aantal actieve gebruikers (#) is bereikt"

Lees hier hoe je meer Gebruikers/Seats kunt aanvragen bij Carerix

Gebruiker op inactief zetten

Labels : UD-403