Gebruiker aanmaken

Hoe kun je Gebruikers aanmaken

Werkwijze

• Ga naar 'Beheer' | 'Gebruikers'

• Klik 'Alle Gebruikers-tab'

• Klik [+Nieuw]

• Vul gegevens van de nieuwe Gebruiker in :

Gebruikersrol: De gewenste gebruikersrol.

Vestiging: De vestiging waar de gebruiker actief is.

Vakgebied: Het gewenste vakgebied.

Wachtwoord: het gewenste wachtwoord plus verloop datum.

Persoonlijke gegevens: Naam, adres, telefoon nummer etc.

E-mail adres zakelijk: Dit e-mail adres wordt als afzender getoond.

LinkedIn: Gebruik deze regels om sociale media toe te voegen aan de e-mail footer.

Afwezig: De standaard e-mail die wordt teruggestuurd bij afwezigheid.
    Functie, URL en Notities: zijn voor eigen informatie.

Contactadres: De contact gegevens van de gebruiker (vul hier bijvoorbeeld het adres van de vestiging in).

E-mail instellingen: Zie het artikel e-mail instellingen;

• Klik [Bewaren]
    Voeg eventueel bijlagen toe bij het  'Bijlagen-tabblad'

Soms blijkt dat bij de Gebruiker die zojuist is aangemaakt het vinkje "Actief" ontbreekt.
Zet je dit vinkje aan en je krijgt vervolgens de een melding:
                "Het maximum aantal actieve gebruikers (#) is bereikt"

Gebruiker op inactief zetten

Labels: UD-403