Instellingen
Token Based Access (TBA) -Toegang door IP uitzondering

Instellingen | activatedTokenWorkPeriod

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Toegang tot uw Carerix applicatie toestaan vanaf een  IP-adressen

Je wilt graag toegang tot uw Carerix applicatie toestaan vanaf een aantal IP-adressen. Dit artikel omschrijft hoe dit ingesteld kan worden.

Het is mogelijk om via 'creatief' gebruik van de Token Based Access toegang vanaf enkele IP-adressen toe te staan.

Stap 1 Uitzondering maken

Eerst maken we de lijst met IP-adressen aan die toegang mogen krijgen in de Instellingen - Token Based Access.

• Log in als Beheerder

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Instellingen'

• Blok 'Token Based Access'

• Zet "activatedTokenWorkPeriod' op 1minute

• Zet ip-access op de waarden die toegang moeten hebben, bijvoorbeeld: 1.2.3.4,1.2.3.5

• Klik op bewaren om de wijzigingen op te slaan

Stap 2 TBA verplicht stellen

Vervolgens stellen we in dat gebruikers TBA moeten gebruiken maar geen token mogen opvragen.

• Ga naar 'Beheer' | 'Gebruiker'

• 'Basis-tab'

• Ga naar blok "Token Based Access instellingen "TBA actief: AAN. Zelf Token opvragen UIT

• Klik [Bewaar]

De volgende situatie is nu ontstaan:                                                                               Een Token is verplicht, maar je kunt deze niet opvragen.

Je hebt dus geen toegang. Uitzondering is wanneer je vanaf een IP-nummer komt dat is ingevuld in de eerste fase.

Geef het Carerix Customer Success Team toegang

Het verdient aanbeveling om IP-nummer 185.165.70.166 in de lijst op te nemen zodat de Carerix Helpdesk toegang heeft tot de applicatie.

Labels : UD-844