Rapportages
Rapport Kandidaat toestemming

GDPR / AVG Raportage | Hoe installeer je het rapport | Beschikbaar stellen als document, tabblad of paneel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het rapport "Kandidaat toestemming historie" is beschikbaar in het kandidaat dossier.
Dit rapport geeft inzicht in alle wijzigingen van de kandidaat toestemming.

Installatie instructies:

Installeer het rapport vanuit de bibliotheek en maak het zichtbaar in het menu van de documentsjablonen.

1. Ga naar 'Onderhoud'

2. Ga naar 'Sjablonen' | 'Document sjablonen-tab

3. Klik op [Bibliotheek]

4. Installeer het sjabloon "Kandidaat toestemming historie" of "Candidate consent history"

5. Log opnieuw in om het sjabloon actief te maken

6. Keer terug naar "Document sjablonen"

7. Open het sjabloon "Kandidaat toestemming historie" of "Candidate consent history".

8. Vink bij Instellingen aan "Zichtbaar" aan en selecteer bij "Kandidaat"

9. Vink bij de Instellingen-tab , "Tonen als"  Document, Tab of Paneel aan

Het verschil tussen Document, Tab of Paneel:
Hier geef je aan of je het rapport wilt downloaden als document of zichtbaar wilt maken in het Kandidaat dossier.

Document:

• Zichtbaar in het kandidaat dossier onder het drop-down-menu "Kies document".

Tab:

• Zichtbaar in het Kandidaat dossier onder de tab "Kandidaat toestemming historie".

Paneel:

• Zichtbaar onder de gewenste tab (in deze print-screen zichtbaar onder de Basis- tab ) in het Kandidaat dossier in het paneel "Kandidaat toestemming historie".

Labels : UD-1985