VGV E-mail

Inbox op de server / Mail quota exceeded / Inbox leeg maken mbv Outlook / Postbus leegmaken m.b.v. Webmail

Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • "Mijn personeel stuurt e-mail naar familie en vrienden, die niets met recruitment te maken heeft"- Zeg uw personeel dit voortaan met een ander e-mail adres zoals van Hotmail of Gmail te doen.

• "Mijn personeel stuurt elkaar e-mail dat niets met recruitment te maken heeft (Marjolein is jarig vandaag)"- Deze mail kan prima in Carerix, en is niet zichtbaar bij procedures"

• "Ik zie als ik inlog een x aantal pagina's met mails. Als ik hier handmatig doorheen blader blijken dit er veel minder te zijn."- Carerix is zo ingesteld dat alleen de eerste 1000 e-mails zichtbaar zijn wanneer er handmatig door de pagina's wordt gescrolld. Alhoewel er dus veel meer e-mails in staan worden alle na de 1000 niet weergegeven tenzij er middels een specifieke zoekopdracht om verzocht wordt.

• De directeur mailt ook met de accountant en het reclamebureau, dat wil hij vertrouwelijk houden; maar zij draait ook mee in recruitment procedures".....2 mail adressen. Wat is nu het afzender mail-adres bij mail verstuurd vanuit Carerix

Dit kunt u per e-mail sjabloon instellen:

a) het e-mail adres als ingesteld bij de gebruiker
b) het systeem-mail adres (gebruiker@klant.mail.carerix.net)

In geval (b) komt een antwoord (reply) altijd in Carerix terecht en nooit in Outlook.