Beheer
Gebruikers
E-mail synchronisatie met Google/Gmail 2-Stap authenticatie

Carerix configureren met de Google / Gmail 2-Stap authenticatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Carerix kan gesynchroniseerd worden met Google/Gmail 2-Step authenticatie.

Schakel 2-Stap Authenticatie in via Google

Ga naar deze pagina:  https://myaccount.google.com/signinoptions/two-step-verification (inlog noodzakelijk) en volg de instructies die Google beschrijft om de 2-Stap Authenticatie voor uw account in te stellen.

Als u een Google Suite account hebt, neem dan contact op met uw beheerder als het niet mogelijk is om de 2-Stap Authenticatie in te stellen.

Genereer een wachtwoord voor uw Carerix applicatie

Maak in uw Google account een applicatie wachtwoord "app password" voor de e-mail synchronisatie tussen Carerix en Google. Volg de volgende stappen uit om dit te doen:

• Ga naar de pagina: https://myaccount.google.com/apppasswords (login noodzakelijk)

• In het scherm dat tevoorschijn komt in het "Select app" menu kiest u "Other (Custom name)" en vul daar in "Carerix"

• Klik op "Generate"

Het volgende scherm komt tevoorschijn. Kopieer het wachtwoord uit de gele box.

Uw Google account is nu gereed. Configureer nu de e-mail synchronisatie in uw Carerix applicatie.

Configureer IMAP synchronisatie in Carerix

• Vul de gele velden in zoals onder aangegeven

• Kopieer het wachtwoord van de stap hierboven en vul deze in

• Klik op "Edit folders" om uw informatie te verifiëren en map de Carerix e-mail folders naar uw Google e-mail folders.

• Sla uw instellingen op. Uw e-mail synchronisatie is nu geconfigureerd.

Labels: UD-1873