Alle collectiesReleases / Updates2024
Release 5.360 // 21 September 2024

Security | Accountbeveiliging | Opdrachtgevers filteren op type attachment (en aanmaakdatum | Primaire emailadressen gebruikt in campagnes

Meer dan een week geleden bijgewerkt

🛡️Security: inzicht in de actieve sessies van je gebruikersaccount

Het is nu mogelijk voor de gebruiker om vanuit het Account Security menu een overzicht te krijgen van alle actieve sessies voor zijn gebruikersaccount.

Via dit menu kan de gebruiker individuele sessies of alle sessies tegelijkertijd beëindigen. Let er op dat er een kleine vertraging van enkele minuten kan zitten tussen het beëindigen van een sessie vanuit het Account Security menu en de daadwerkelijke beëindiging van de sessie in de betreffende browser.

🤖 Kleine verbeteringen en bugfixes

Elke release bevat kleine verbeteringen en bugfixes die de prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Niet allemaal zijn ze zichtbaar voor de eindgebruiker. Als de release wijzigingen bevat die direct van invloed zijn op het gedrag van de software en de gebruikerservaring, zullen ze hieronder kort worden toegelicht.

• De volgende updates voor Mijn Assistent zijn nu beschikbaar:

• Kolommen voor Contacten zijn nu zichtbaar in de lijstweergaven voor Matches en Vacatures. Op deze manier is het eenvoudig te zien wie de belangrijkste contactpersoon is voor de betreffende match of vacature. Uiteraard kan het detailscherm vanuit Mijn Assistent worden geopend.

• Leads & Opportunities in Mijn Assistent hebben nu een voorvertoning. Klik op de naam van de Lead of Opportunity en het modal aan de rechterkant verschijnt. Met de gebruikelijke inline bewerkfunctie is het mogelijk om direct waarden van getoonde velden aan te passen!

• In de Agenda/meetings (nieuwe stijl) is een extra veld 'interne notities' toegevoegd. Dit veld kan worden gebruikt om een opmerking, notitie of krabbel toe te voegen die niet extern wordt gedeeld. Waarden in dit veld zijn alleen zichtbaar in je Carerix-meeting en dus niet in je Microsoft- of Google-agenda. Let op: het veld is voorlopig uitgesloten van de Carerix-datasource.

• Het is nu mogelijk om Opdrachtgevers te filteren op basis van aanwezige type bijlagen en bijlagen met een specifieke aanmaakdatum.

• Binnen de Campagne-functionaliteit (MailChimp inbegrepen) wordt nu altijd het primaire emailadres van een contactpersoon of kandidaat gebruikt - gegeven dat er een primair adres is opgegeven. Je maakt een emailadres primair door het sterretje aan het einde van de regel aan te klikken. Er kan maar één adres als primair worden aangemerkt. Wanneer er geen primair adres aanwezig is wordt er gebruik gemaakt van het eerste aanwezige zakelijke emailadres, wanneer dit niet aanwezig is van het eerste aanwezige privé-emailadres. Om de oude werking niet te verstoren is deze functionaliteit beschikbaar na activatie van de setting campaignsUsePrimaryEmailAddresses. Deze is beschikbaar in het instellingen menu in de sectie Algemeen.

• Door een bug was het voor sommige gebruikers niet meer mogelijk om in-app Carerix notificaties te ontvangen. Bijvoorbeeld over deze release notes. Dit is hersteld en de berichten zouden nu weer toe moeten komen.