Alle collectiesReleases / Updates2024
Release 5.359 // 7 September 2024
Meer dan een week geleden bijgewerkt

📊 Mijn Assistent: toon of verberg fasegroepen/status-tegels

Om Mijn Assistent verder te personaliseren en het gebruik ervan te optimaliseren, is het nu mogelijk om fasegroepen of statussen te verbergen die voor de gebruiker niet relevant zijn. Ben je meer betrokken bij sales of sourcing in plaats van bij de daadwerkelijke interviewfases van het wervingsproces? In dat geval wil je de fases en/of statussen die niet relevant zijn of misschien zelfs geen gegevens voor jou tonen wellicht liever niet zien.

💡 Om dit te doen:

• Klik eenvoudig op het "meatball"-menu (de drie puntjes) in de rechterbovenhoek.

• Je gaat nu de bewerkmodus in. In deze modus klik je op het oogpictogram om de zichtbaarheid van een tegel te wijzigen.

• Als je klaar bent, klik op de knop 'Gereed' om je wijzigingen op te slaan.

• Instellingen zijn alleen van toepassing voor de individuele (huidige) gebruiker.

🤖 Kleine verbeteringen en bugfixes

Elke release bevat kleine verbeteringen en bugfixes die de prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Niet allemaal zijn ze zichtbaar voor de eindgebruiker. Als de release wijzigingen bevat die direct van invloed zijn op het gedrag van de software en de gebruikerservaring, zullen ze hieronder kort worden toegelicht.

• In de vacature en de vacature preview tonen we nu naast het aantal reeds vervulde vacatures ook het aantal nog open vacatures. Dit zijn calculaties op basis van de door de gebruiker ingevoerde aantal open posities en het aantal succesvol afgeronde matchfasen voor de betreffende vacature.

• Fasengroepen kunnen nu worden voorzien van een voorkeurskleur zodat deze kleur in Mijn Assistent kan worden gebruikt. Op deze manier is het mogelijk om de matchfasekleur overeen te laten komen met de kleur van de verschillende matchfases binnen een fasegroep. Beheerders kunnen in Carerix via het tabellenmenu de fasegroeptabellen aanpassen.

• Adresfilters op Opdrachtgevers en Contactpersonen zijn herzien en verder geharmoniseerd. Dat betekent dat voor ieder type adres dezelfde zoekfilters indezelfde opmaak beschikbaar zijn. Wil je zoeken op de verschillende velden van het bezoekadres dan zien die filters er als volgt uit:

Bezoekadres (indien straatnaammodus niet is ingeschakeld)
Bezoekadres.straat (indien straatnaammodus wel is ingeschakeld)
Bezoekadres.postcode
Bezoekadres.regio
Bezoekadres.plaats
Bezoekadres.land

Vervang bezoekadres door een ander type adres om de velden van die adressen
  • In My Assistant worden '0' waarden in de fasegroep/statustegels voortaan weergegeven met een '-'