Alle collectiesDashboardsCarerix Dashboards
Activity Dashboard (Teams) (Pilot)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️Let op:

• Voor elk dashboard worden alleen de gegevens weergegeven die de betreffende gebruiker volgens de gebruikersrol in Carerix mag zien.

• Voor getelde afspraken, notities en taken wordt de aanmaakdatum als de te tellen datum beschouwd.

• De Activity Dashboards verzamelen informatie uit verschillende plaatsen in je database. De aantallen gebruikers en vestigingen alsmede de grootte van je totale database zijn van invloed op de snelheid van het laden van deze rapportage. Het kan verleidelijk zijn om veel activiteiten te meten. Echter, wees je ervan bewust dat hoe meer activiteiten je meet, hoe groter de impact op de prestaties van het dashboard zal zijn. Hetzelfde geldt voor de periode die je wilt meten: hoe langer de periode, hoe langer het duurt om de gegevens op te halen.

• Voor de juiste werking van dit dashboard moet het Carerix-systeem geconfigureerd zijn. Lees meer over het configureren van je Carerix-systeem om de Activity Dashboards te gebruiken in het specifieke helpartikel.

Activity Dashboard (Teams)

Het Activiteitendashboard (Teams) is een handig hulpmiddel dat inzicht geeft in het aantal en type activiteiten die de gebruikers in Carerix registreren over een bepaalde periode. In tegenstelling tot het Activity Dashboard (Recruiter), stelt dit dashboard de gebruiker in staat om de gebruiker(s) te selecteren van wie ze de aantallen willen ophalen. Het is ook mogelijk om een (groep) vestiging(en) te selecteren om de opgetelde aantallen te bekijken.

Dashboardgrafieken

Het Activity Dashboard (Teams) bestaat uit de volgende grafieken en biedt de volgende informatie.

Activiteiten per Recruiter cirkeldiagram

Het cirkeldiagram 'Activiteiten per Recruiter' toont het totale aantal activiteiten (alle geregistreerde types) per recruiter over de geselecteerde periode (standaard: afgelopen week). Deze grafiek kan worden gedetailleerd door op een van de segmenten te klikken.

Door op een van de segmenten te klikken, wordt het ​'Activiteiten per Recruiter en Type' cirkeldiagram getoond. Dit diagram laat de activiteiten van de geselecteerde recruiter per type zien over de gekozen periode. Je kunt hier nog verder inzoomen door opnieuw op een segment te klikken.

Als je weer op een segment klikt, verschijnt de 'Activiteiten per Recruiter, Type en Datum' staafdiagram, waarin de datums worden getoond waarop het (aantal) geselecteerde type activiteit voor de eerder gekozen recruiter is geregistreerd.

Criteria voor activiteiten die in deze grafieken worden opgenomen:

✅ Alleen activiteiten die zijn geconfigureerd met een MIS-code worden in deze grafieken weergegeven.

Activiteiten per Recruiter Trendgrafiek & drill-downs

De 'Activiteiten per Recruiter Trend' grafiek toont het totale aantal activiteiten per recruiter per tijdssegment in een gestapeld staafdiagram. Met deze grafiek kun je de trend van activiteiten per recruiter zien over de periode die is gedefinieerd in het algemene filter. Je kunt verder inzoomen door op een van de segmenten te klikken.

Door op een van de segmenten te klikken, verschijnt de 'Activiteiten per Recruiter en Type' grafiek, die een cirkeldiagram toont waarin de activiteiten worden verdeeld op type voor het geselecteerde tijdsbestek en de eerder gekozen recruiter. Je kunt hier opnieuw verder inzoomen door nogmaals op een segment te klikken.

Door op een van de segmenten in het cirkeldiagram te klikken, verschijnt de 'Activiteiten per Recruiter, Type en Datum' staafdiagram. Deze grafiek toont de datums waarop het geselecteerde type activiteit voor de eerder gekozen recruiter binnen het geselecteerde tijdsbestek is geregistreerd.

Criteria voor activiteiten die in deze grafieken worden opgenomen:

✅ Alleen activiteiten die zijn geconfigureerd met een MIS-code worden in deze grafieken weergegeven.

Activiteiten per Type-grafiek en drill-downs

De 'Activiteiten per Type-grafiek' toont een cirkeldiagram met het totale aantal activiteiten (alle geregistreerde types) onderverdeeld per type over de geselecteerde periode (standaard: afgelopen maand). Deze grafiek kan verder worden gedetailleerd door op een van de segmenten te klikken.

Als je op een van de segmenten klikt, wordt de 'Activiteiten per Type en Recruiter' cirkeldiagram weergegeven, die het gekozen type activiteit onderverdeelt per recruiter. Deze grafiek kan ook verder worden gedetailleerd door op een van de segmenten te klikken.

Wanneer je een van de segmenten selecteert, wordt de 'Activiteiten per Type, Recruiter en Datum' grafiek weergegeven. Deze staafdiagram toont het eerder geselecteerde type activiteit voor de gekozen recruiter, met het aantal geregistreerde activiteiten per datum, week of kwartaal (afhankelijk van het algemene filter).

Criteria voor activiteiten die in deze grafieken worden opgenomen:

✅ Alleen activiteiten die zijn geconfigureerd met een MIS-code worden in deze grafieken weergegeven.

Activiteiten per Type Trendgrafiek en drill-downs

De 'Activiteiten per Type Trend' grafiek toont het totale aantal activiteiten per type per tijdssegment in een gestapeld staafdiagram. Met deze grafiek kun je de trend van activiteiten per type zien over de periode die is gedefinieerd in het algemene filter. Je kunt verder inzoomen door op een van de segmenten te klikken.

Door op een van de segmenten te klikken, verschijnt de 'Activiteiten per Type en Recruiter' grafiek, die een cirkeldiagram toont dat de activiteiten verdeelt op type voor de geselecteerde periode en de recruiter die in de vorige grafiek is gekozen. Je kunt hier opnieuw verder inzoomen door nogmaals op een segment te klikken.

Door op een van de segmenten in het cirkeldiagram te klikken, wordt de 'Activiteiten per Type, Recruiter en Datum' staafdiagram weergegeven. Deze grafiek toont de datums waarop het geselecteerde type activiteit voor de eerder gekozen recruiter binnen het geselecteerde tijdsbestek is geregistreerd.

Criteria voor activiteiten die in deze grafieken worden opgenomen:

✅ Alleen activiteiten die zijn geconfigureerd met een MIS-code worden in deze grafieken weergegeven.

Tabelgrafiek Activiteiten per Gebruiker (tijdelijk niet beschikbaar)

De tabelgrafiek 'Activiteiten per Gebruiker' lijkt op het oudere cxActivity Rapport, omdat het de som van alle activiteiten (van alle types) per recruiter toont. Door verder in te zoomen op een van de recruiters/gebruikers (een enkele rij), wordt de 'Activiteit per Type per Gebruiker' tabelgrafiek weergegeven, die de aantallen per type activiteit voor de geselecteerde recruiter toont.

Algemene Dashboardfilters

Je kunt alle grafieken filteren op de volgende parameters:

• Periode

• Laatste 14 Dagen

• Laatste 3 Kalendermaanden

• Laatste 30 Dagen

• Laatste 6 Kalendermaanden

• Laatste 60 Dagen

• Laatste 7 Dagen

• Laatste 90 Dagen

• Laatste Kalendermaand

• Laatste Kalenderjaar

• Vorige Week

• Volgende Maand

• Rolling 12 Maanden

• Rolling 24 Maanden

• Rolling 6 Maanden

• Deze Maand

• Deze Maand Vorig Jaar

• Deze Week

• Deze Week Vorig Jaar

• Dit Jaar

• Vandaag

• Activiteiten Vestiging

• Filter activiteiten per bureau. Toont alle activiteiten waarvan de eigenaar aan het geselecteerde kantoor is gekoppeld.

• Recruiter

• Selecteer de recruiter(s) voor wie je de cijfers wilt zien.

⚠️Let op:

Tijdfilters zijn niet altijd van toepassing op alle grafieken, omdat de aard van een grafiek niet altijd past bij specifieke (periodes van) tijdfilters.