Alle collectiesReleases / Updates2024
Release 5.355 // 13 Juli 2024

Evaluatietabladen op Match en Kandidaat Previews | Mijn Assistent | Agenda 2.0

Meer dan een week geleden bijgewerkt

🎨UI: Evaluatievelden beschikbaar op de kandidaat en matchpreviews

Op de voorvertoningen van kandidaten en matches is het nu mogelijk om het tabje evaluatie te selecteren. Op deze tab wordt de inhoud van die tabjes getoond en kan de daar ingevoerde data dus meteen worden ingezien. Dit werkt zowel met het standaard evaluatieveld als met mogelijk zelf opgevoerde evaluatievelden (via het tabellenmenu)

🤖 Kleine verbeteringen en bugfixes

Elke release bevat kleine verbeteringen en bugfixes die de prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Niet allemaal zijn ze zichtbaar voor de eindgebruiker. Als de release wijzigingen bevat die direct van invloed zijn op het gedrag van de software en de gebruikerservaring, zullen ze hieronder kort worden toegelicht.

• In Mijn Assistent heb je nu de mogelijkheid om tabbladen naar wens te herschikken op gebruikersniveau. Dit geldt zowel voor de tabbladen op de hoofdpagina van Mijn Assistent als voor de nieuwe generatie previews.

• De nieuwe taakknop in Mijn Assistent wilde de nieuwe taakwizard niet openen; we zijn blij te kunnen melden dat deze knop weer werkt en je dus naar hartelust nieuwe taken kunt maken vanaf Mijn Assistent.

• In de nieuwe kalender is het nu mogelijk om te zoeken op e-mailadres (naast voornaam en achternaam) bij het zoeken naar mogelijke deelnemers aan een vergadering of afspraak.

• We hebben een fout opgelost die optrad bij het bulk maken van matches via het actiemenu vanuit een talentpool.

• Vanwege een bug in het sorteren van de contactpersoonkolom in het matchestabblad op een kandidatenbestand werden er geen matches weergegeven. Dit probleem is opgelost.

• In klantenbestanden is het nu mogelijk om te filteren op de volgende plaatsingsvelden: Contracttype, Aanmaakdatum, Einddatum, Verwachte einddatum, Startdatum en Status.

• De socialbrowser is verbeterd en houdt nu rekening met de combineLastNamePrefixWithLastName-instelling tijdens het zoeken naar bestaande kandidaat- of contactrecords die het profiel vertegenwoordigen dat je momenteel bekijkt.