De Nieuwe Agenda
Herhalende afspraken | de nieuwe Agenda
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak een herhalende afspraak

De nieuwe Carerix Agenda biedt een feature voor herhalende afspraken! Met deze functionaliteit kun je eenvoudig en efficiënt herhalende afspraken inplannen zonder telkens opnieuw dezelfde gegevens in te voeren.

Stap 1: Klik op 'Nieuwe Afspraak Toevoegen': Kies voor het maken van een nieuwe afspraak.

Selecteer de dropdown voor 'Herhalende Afspraak'. De standaard waarde staat op "Herhaal niet".
Stap 2: Instellingen voor de Herhalende Afspraak

Kies uit de opties dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks en aangepast.

De herhalende afspraken worden uiteraard gesynct met jouw Microsoft Outlook of Google Calendar account

Roadmap

• Updates voor een bestaande herhalende afspraak die van toepassing zijn op "Deze afspraak/Deze en volgende afspraken".

• Het gebruik van Carerix e-mailsjablonen voor herhalende evenementen

Screenshots