Features
Carerix AI (in beta)

Documentatie voor Carerix AI | AI Assistent

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Schakel AI Assistance in om tijd te besparen en de efficiëntie en effectiviteit van het wervingsproces te verbeteren.

Deze functie kan alleen worden geactiveerd door de Beheerder in Onderhoud → Marketplace → Carerix AI en staat daarna aan voor alle gebruikers omdat iedereen hier profijt van heeft

Om Carerix AI te activeren dient de Beheerder deze stappen te volgen

1. Log in op https://platform.openai.com/ (eerst aanmelden, indien nog geen account)

Als je deze login gebruikt https://chat.openai.com/ ga dan naar de API optie. Carerix vraagt geen kosten omdat in deze variant jullie eigen OpenAI API token wordt gebruikt. Carerix AI werkt niet met de gratis versie van ChatGPT, ook niet met de ChatGPT Plus versie, maar echt alleen met het OpenAI API token.

2. Belangrijk: je dient een betaalplan te gebruiken door op 'Upgraden' te klikken en je creditcard toe te voegen.
    Als je de knop 'Upgraden' niet ziet in de rechterbovenhoek, dan gebruik je het juiste account.
    Inzicht in de prijs structuur: https://openai.com/pricing
    Een volledige functiebeschrijving kost een paar cent. Je kunt ook een budget limiet instellen per maand om grip te houden op de kosten. Wij gebruiken ChatGPT 3.5 Turbo

3. Klik op je avatar en kies View API keys

4. Maak een nieuwe secret key aan met je bedrijfsnaam

5. Voordat de pop-up sluit, kopieer deze secret key en bewaar deze ergens veilig en toegankelijk. Om veiligheidsredenen kun je deze niet opnieuw bekijken via je OpenAI-account. Als je deze secret key kwijtraakt, moet je een nieuwe genereren

Let op, nieuwe accounts worden in de eerste 48 uur voorzien van API limieten per dag (voor Text & Embedding). Het kan dus zijn dat je minder RPM (verzoeken per minuut) en TPM (tokens per minuten) kunt gebruiken de eerste 2 dagen. Lees meer op https://platform.openai.com/docs/guides/rate-limits/what-are-the-rate-limits-for-our-api

6. Ga in je Carerix applicatie naar Onderhoud → Marketplace → Carerix AI

7. Zoek Carerix AI in de Marketplace, klik erop en installeer het (door op de knop "Installeren" te klikken). Daarna verschijnt de Carerix AI-functie in het Installed blok

8. Voeg de nieuw gemaakte secret key uit https://platform.openai.com/ in het veld met label API key

9. Klik hieronder op de knop ‘Bewaar’

10. Klik daarna op de knop "Activeren" in de rechterbovenhoek

11. Graag uitloggen en inloggen om "Carerix AI" zichtbaar te maken (links van je snel zoeken)

Hoe Carerix AI te gebruiken

1. Klik bovenaan op de knop "Carerix AI"

2. Het rechter modaal zal zichtbaar zijn. Stel je vragen

3. Voice-to-text option is available, offering an alternative method of input

4. Additionally, switching between models is an option to receive a more accurate response.

OpenAI gebruikt geen gegevens die zijn ingevoerd bij en gegenereerd door onze API om OpenAI-modellen te trainen of de service van OpenAI te verbeteren. Zie deze link.

Deel geen persoonsgegevens van kandidaten en contactpersonen