Prompt manager

Carerix AI | Prompt manager | Vereenvoudig activiteiten

Gisteren bijgewerkt

Met de nieuwe Prompt Manager kun je prompts maken en opslaan. Een prompt is te gebruiken als je een stuk tekst selecteert in Carerix en je een bepaalde AI handeling verwacht. Begin vandaag nog met het aanpassen en organiseren van prompts voor versnelling in je dagelijkse activiteiten.

Waar vind ik Prompt Manager

Open de Carerix AI modal en klik op het icoontje linksonder in het invoerveld.

Op de Prompt manager pagina staat een lijst met prompts die standaard in het contextmenu verschijnen zodra je een tekst selecteert in Carerix.

• Het minimumaantal beschikbare prompts in het contextmenu is 3. Als er meer zijn, is de optie voor vastzetten beschikbaar

• Details van een prompt openen door er op te klikken. Als het standaard is, staan ​​de details in leesmodus, dus ze zijn niet wijzigbaar

• De standaard prompt is te kopiëren door op de drie stippen te klikken

• Afhankelijk van de rechten zijn prompts van collega's te zien en te bewerken

Nieuwe prompt maken en bewerken

• Klik bovenaan op de knop "+ Nieuw" om de aanmaak wizard te openen

• Voeg in het veld Naam de naam toe die in het context menu zal verschijnen. Het wordt aanbevolen om kort te zijn.

Bijvoorbeeld, Vertalen naar het Nederlands

• Het context veld fungeert als een verborgen prompt met gedetailleerde instructies die worden geactiveerd. Het moet {{selectedText}} bevatten.
    Bijvoorbeeld, Vertalen naar het Nederlands. Zorg ervoor dat de vertaling nauwkeurig en contextueel passend is en natuurlijke taal gebruikt die geschikt is voor moedertaalsprekers van het Nederlands. Zorg voor een duidelijke en professionele vertaling waarbij de oorspronkelijke betekenis en toon van de tekst behouden blijft
    {{selectedText}}

• Prompts zijn eenvoudig te bewerken door op hun namen in de lijst te klikken

• Via de drie stippen worden opties weergegeven om de prompt te kopiëren of te verwijderen

Pas de lijst met prompts in het contextmenu aan

• Een nieuwe prompt in de lijst kan door er overheen te bewegen vastgezet worden

• Klik erop en de prompt zal naar de vastgezette lijst bovenaan gaan. De vastgezette prompt zal dan zichtbaar zijn in het contextmenu (na selecteren tekst)

• Vastgezette prompts kunnen door te slepen van volgorde wijzigen in het contextmenu

Een nieuwe prompt gebruiken

• Selecteer tekst in een willekeurig tekstgebied

• Het contextmenu verschijnt met vastgezette prompts

• Klik op degene die je wilt gebruiken en controleer het resultaat