Mijn Gegevens
Eigen Profielfoto Toevoegen

Huisstijl | Hoe kan de Beheerder een afbeelding instellen welke zichtbaar is naast de naam van de gebruiker

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om Carerix te personaliseren door een profielfoto toe te voegen aan het menu-gedeelte rechtsboven. Dit is een van de onderdelen van de de huisstijl opties.

Wanneer er geen profielfoto zichtbaar is zal de eerste letter van de voornaam in een cirkel worden weergegeven. De cirkel heeft de kleur welke in de NeoUX instellingen zijn meegegeven.

Het icoon naast de naam van de ingelogde Gebruiker ziet er standaard zo uit:

Door de volgende stappen te volgen kan dit resultaat worden bereikt:

• Ga naar 'Beheer' | 'Gebruikers'

• Selecteer de betreffende Gebruiker

• Klik op het tabblad “Bijlagen”

• Upload een afbeelding

• Kies type “Foto”

• Vul bij omschrijving niets in

Na het opnieuw opstarten is de toegevoegde afbeeling te zien. Toont deze niet verwijder dan cookies en/of cache bestanden uit het browser geheugen.

Tip: zorg dat bij het tabel item “document type bijlage” bij “document klasse” de “PhotoTag” is gekozen. Dit is nodig anders zal de afbeelding niet tonen.

Labels: UD-3088