Beheer
Vestigingen
Login scherm - Achtergrond afbeelding instellen

Huisstijl | Hoe kan de Beheerder de achtergrond afbeelding/foto aanpassen

Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • 'Beheer' |  'Vestiging'

• Open de "Hoofdvestiging"

• Tab 'Bijlagen'

• Upload de gekozen achtergrond als .jpg file- Type 'Overig' - Omschrijving "loginBackground" (exact zo maar zonder aanhalingstekens)Let hierbij op het formaat van de afbeelding zodat deze het hele scherm vult

Het is mogelijk meerdere afbeeldingen in te stellen, deze afbeelding worden dan als zijnde een soort slideshow getoond in de achtergrond.
De afbeeldingstijd per afbeelding is niet te beinvloeden.

Labels: UD-2433