Integraties
Jobdigger
Jobdigger in het Opdrachtgever-dossier

Jobdigger in Opdrachtgevers: houd interessante bedrijven in de gaten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jobdigger Vacatures per bedrijf: vacatures, contactgegevens, bedrijf volgen

In de zoektocht naar leads kun je ook zoeken op interessante bedrijven bij jou in de buurt.

• Ga naar 'Dossiers' | 'Opdrachtgevers'

• Selecteer en open een Opdrachtgever

• Ga naar Jobdigger Vacatures

Er verschijnt een lijst vacatures die de geselecteerde Opdrachtgevers online heeft gezet.  Deze leadlijst kun je downloaden door op het [Groene pijltje] icoontje rechtsonder te klikken.
Door op de vacature te klikken, opent er een venster aan de rechterkant van het scherm.
In dit venster wordt de inhoud van de vacature weergegeven en zijn de contactgegevens die in de vacature staan meteen zichtbaar in de grijze balk.

Het bedrijf is nu opgeslagen in je volglijst. Je hebt bovendien direct toegang tot alle vacatures van het bedrijf en de achtergrondinformatie van het bedrijf (Analyse) door op de drie verticale puntjes achter de knop volgen te klikken.

Bekijk de bedrijven die je volgt in je volglijst door eerst op het kruisje rechtsboven in het scherm te klikken. Hiermee sluit je je zoekopdracht af en verwijder je alle filters. Vervolgens klik je op Zoekprofielen boven in het scherm en dan op Mijn volglijst:

Je verwijdert het bedrijf uit je volglijst door op het pijltje achter de bedrijfsnaam te klikken.

Jobdigger marktanalyse per bedrijf: analyseer concurrenten of bestaande/potentiële klanten.

In het Opdrachtgevers-dossiers kun je met Jobdigger Marktanalyse informatie per bedrijf achterhalen. Aan de hand van deze arbeidsmarktanalyse kun je eenvoudig het bedrijf in kaart brengen.

Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in een aantal trends:

• Is het bedrijf groeiende?

• Hoe snel krijgen ze een vacature vervult?

• Waar en naar welk soort werknemer is het bedrijf op zoek?

• Welk opleidingsniveau wordt er gevraagd?

• Vraagt hij full- of parttimers en juniors, mediors of juist seniors?

Achterhalen welke jobboards het bedrijf gebruikt ?

Je ook achterhalen van welke Jobboards het bedrijf gebruik maakt.

• Klik op [Bedrijf} om toegang te krijgen tot deze lijst

Rapporten export

Zowel de Marktanalyse (onder knop [Markt]) als de Bedrijfsanalyse (onder knop [Bedrijf] zijn  te exporteren.

• Klik op het [Export] icoon (rechtsonderin)

• Maak een export keuze in het drop-down menu

De rapportage zijn te exporteren naar :

• PDF formaat

• MS-Word

• MS-PowerPoint

• MS-Excel

Labels : UD-2819