Integraties
Jobdigger
Jobdigger in je Kandidaten-dossier

Jobdigger Vacatures-tab in Kandidaatdossier: Opzoek naar passende Vacatures per Kandidaat.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jobdigger vacatures zoeken

Om geschikte Jobdigger Vacatures voor je Kandidaat te vinden ;

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'

• Ga naar betreffende Kandidaat, open door op kandidaat te klikken

• Ga naar de 'Jobdigger vacatures-tab'

Op de Jobdigger vacatures-tab worden de volgende gegevens van de Kandidaat overgenomen :

• Functietitel

• Postcode of Plaats

Hierdoor krijg je alleen de Vacatures van de desbetreffende functies en de regio's waar je Kandidaat het liefst zou werken te zien.

Resultaten filteren

Wellicht is de lijst nog te lang, je kunt deze lijst eenvoudig uitdunnen door gebruik te maken van filters.

• De filterknop vind je linksonder de Jobdigger-tab

Zoekprofielen/filters opslaan en ontvangen via e-mail

Het is mogelijk gebruikte filters op te slaan, zodat je niet telkens de filters opnieuw hoeft in te stellen.

• Klik op het groene pijltje rechtsonder in de Jobdigger-tab (zie screenshot hierboven)

• 'Stuur melding' optieAls je deze optie actief zet, geef aan dat je wenst zoekprofiel meldingen te ontvangen. Maak een keuze hoe vaak je een vacaturelijst (bevat meest recente online vacatures) per e-mail te ontvangenKeuze uit :    - Dagelijks    - Werkdagen    - Wekelijks (op maandag)    - Geen melding

• Klik op [Opslaan]

Vacature preview

• Klik op een vacature (Jobdigger Vacatures-tab)

• Het preview-venster opent aan de rechterkant van het scherm (zie screenshot hieronder).

Wat zie je/zijn de opties in het Preview-venster?

• De inhoud van de vacature

• Vacature contactgegevens, zichtbaar in de grijze balk.

• Functieknoppen boven in het scherm- Originele vacature bekijken- Vacature opslaan als favoriet- Vacature doorsturen of een probleem melden

Export mogelijkheid

Het is mogelijk deze Jobdigger lead-lijsten te exporteren naar een MS-Excel bestand.

• Klik op het [groene pijltje] rechtsonder in de pagina

• Start de export download door een keuze te maken in het drop-down menu- Vacatures export- Bedrijven export- Contactgegevens export

Jobdigger marktananalyse-tab en/of Jobdigger vacatures-tab niet zichtbaar?

Mocht je de Jobdigger Vacatures-tab en/of Jobdigger marktananalyse-tab niet zien in je scherm, klik dan op de [...] rechts naast de zichtbare tabs.

Labels : UD-2816