Seamless voor Mobiel
Carerix Seamless voor Mobiel

Carerix mobiele oplossing | activatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met een verse look & feel, met een gestandaardiseerde gebruikerservaring & interactie design, brengen wij jou een compleet nieuwe en gemoderniseerde Carerix applicatie gewijd aan onze mobiele gebruikers. Wij bieden dezelfde content op een andere manier.

Voor de eerste keer in de Carerix geschiedenis, staat empirisch onderzoek en uitgebreide analyse van huidige klant feedback, zowel quantitatief als kwalitatief, aan  de basis van een nieuw ontwikkelde front-end. Met Carerix Seamless voor Mobiel, hebben recruiters altijd toegang tot de meest belangrijke informatie, wat betreft hun primaire recruitment activiteiten.

Carerix Seamless voor Mobiel is een stand-alone applicatie die geoptimaliseerd is voor het gebruik op een mobiel apparaat. Het brengt out of the box mobiele functionaliteiten naar Carerix en jouw recruitment data naar je mobiele telefoon. Het biedt 'Seamless' flows om de laatste status te checken van je actieve matches, kandidaten en vacatures en het maakt het mogelijk voor jou om makkelijk de details te vinden waar je naar zoekt.

Seamless is het toekomstige alternatief voor onze huidige CxMobile (app). We streven naar een volledige dekking voor de huidige CxMobile functionaliteiten en meer.

Voor de pilot fase beginnen we met de volgende entiteiten die geactiveerd en beschikbaar zijn voor gebruik:

Belangrijk om te weten, is dat de configuratieprofielen van Carerix5 niet geimplementeerd zijn. Velden die in Carerix5 verborgen staan door middel van configuratieprofielen, kunnen zichtbaar zijn in Seamless, mits het veld data bevat.

Activatie

Labels: UD-2758