e-ID connector

Informatie van de (Belgische) identiteitskaart uitlezen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een e-ID connector kan de e-ID informatie op je (Belgische) identiteitskaart uitlezen, inclusief je naam, roepnaam, geboortedatum, je officiële adres, etcetera.
Ook geeft het de optie voor een veilig digitaal ondertekenen. De e-ID kaart is het enige token dat iedere Belgische burger draagt, en tevens functioneert het voor het geven van digitale handtekeningen als SSCD apparaat. De e-ID authenticatie vraagt aan de gebruiker om zijn of haar PIN code in te vullen om hun identiteit te bevestigen.

De e-ID connector in Carerix geeft recruiters de mogelijkheid om gemakkelijk nieuwe kandidaten in Carerix aan te maken door hun informatie vanuit hun e-ID kaart te uploaden.

Product aanvragen

Hoe werkt het ?

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten

• Klik op [Nieuw]

• Connect de e-ID reader aan Carerix

• Stop de e-ID kaart in de kaartlezer

• Bij het aanmaken van de Kandidaat, kies dan de optie "Belgium e-ID import"

• Carerix zal automatisch een nieuwe Kandidaat aanmaken of een al bestaande kandidaat verrijken met aanvullende informatie.

Let op:
Deze optie is alleen beschikbaar voor klanten die gebruik maken van de Belgische e-ID kaart, en die een contract hebben met E-contract.be