Technische Documentatie
Verantwoordelijke van Contactpersoon tonen in sjabloon

Sjabloon | Code/script

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je meerdere vakgebieden in jouw Carerix applicatie hebt ingesteld, dan kent iedere Contactpersoon per vakgebied een eigen verantwoordelijke.
Als je <cx:write value="$activity.toContact.owner.name"/> gebruikt in een sjabloon, dan wordt de Verantwoordelijke van het eerste Vakgebied getoond.
Dat is natuurlijk niet gewenst.

Toelichting

Om bij het gebruik van meerdere vakgebieden de juiste verantwoordelijke van een Contactpersoon te tonen is de volgende formulering nodig:

<cx:let name="owner" value="$activity.toContact" invoke="ownerForProduct:">
<cx:parameter name="0" value="$activity.owner.toProductNode"/>
<cx:write value="$owner.name"/>
</cx:let>

Met het bovenstaande script wordt altijd de Verantwoordelijke van een Contactpersoon getoond die bij hetzelfde product hoort als de gebruiker die het sjabloon benut.

Opmerkingen

Bij het gebruik van meerdere vakgebieden in jouw applicatie heeft niet alleen iedere contactpersoon een eigen status en verantwoordelijke, maar ook iedere Opdrachtgever heeft dan een eigen status en verantwoordelijke.

Labels : UD-1854