Evaluatievelden bij een Kandidaat
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Definieer evaluatievelden

In dit voorbeeld gaan we "Externe evaluatie" en "Interne evaluatie" aanmaken.

1. Log in als een Beheerder

2. Ga naar 'Onderhoud' | 'Tabellen'

3. Tabel: "Kandidaat-Evaluatie" en klik op [Nieuw]

4. Vul in: "External evaluation" als naam van het veld

5. Optioneel: geef een standaard waarde voor dit veld

6. Klik op [Bewaar en volgende]

7. Vul in: "Interne evaluatie" als naam van het veld

8. Optioneel: geef een standaard waarde voor dit veld

9. Klik op [Bewaar]

Log opnieuw in en ga naar een Kandidaat.
Je zal zien dat het Evaluatie-tabblad nu de twee velden bevat.

Het evaluatieveld gebruiken in sjablonen

Als voorbeeld gaan we het veld "externe evaluatie" gebruiken in een sjabloon"

<!--create a "data node cache"-->
<cx:let name="dnc" value="CRDataNodeCache" invoke="namedClass.cache">

​
<!-- use the dnc to get the proper datanode-->
<cx:let name="node" value="$dnc" invoke="dataNodeForKey:andValue:"
arg0="Candidate Evaluation" <!--exact table name-->
arg1="external evaluation" <!--exact item name-->

​
<!-- debug: do we have a datanode?-->
<!--<cx:write value="$node"/>-->

​
<!--write the review info for the specified node-->
<cx:write value="$activity.toEmployee" invoke="reviewFieldForNode:" arg0="$node"/>

​
</cx:let> <!-- node dismissed-->
</cx:let> <!-- dnc dismissed -->

Het is ook mogelijk om de velden aan te roepen door middel van het tabel ID. Zoek hiervoor het tabel ID op van het veld dat je wil toevoegen (5338 in dit voorbeeld). Om het veld aan te roepen in een sjabloon gebruik je dan:

<cx:write value="$activity..toEmployee.reviewInfo.propertyList" invoke="objectForKey:" arg0="5336"/>

Opmerking:
Het evaluatieveld zal alleen tonen wanneer er iets anders in het veld staat dan de standaard waarde.