Features
Kandidaten In- en uitschrijven

CxJobAlert abonneren of afmelden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In- en uitschrijven van Kandidaten voor een Vacatureabonnement e-mail.
In de meeste gevallen zullen je Kandidaten zelf in- en uitschrijven via de Professional portal of via de opt-out link in de e-mail sjabloon.
In dit artikel staat beschreven hoe je handmatig Kandidaten kan in- en uitschrijven voor een Vacature Abonnement mailing in je Carerix applicatie.

In- en uitschrijven van één enkele Kandidaat

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'

• Open betreffende Kandidaat

• Zet vinkje aan bij "Job Alert" (Rechter kant van het scherm, onder Groepen).Zet het vinkje uit als het een uitschrijving betreft

• Klik [Save]

In- en uitschrijven van meerdere Kandidaten tegelijk

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'

• Selecteert de kandidaten

• Klik [Actie]- Kies "Verwijder uit groep"

• Een schermpje opent "Kies een Groep en klik op 'Verwijder uit groep' op de selectie (1) tot toe te passen"- Maak keuze uit groep lijst- Klik op knop [verwijder uit groep]

Vacatureabonnement (Job Alert) niet zichtbaar in het rechtermenu?

Als de optie "Vacature abonnement" nog niet zichtbaar is in het rechtermenu, dan is Vacatureabonnement nog niet geactiveerd, lees het artikel Vacatureabonnement (CxJobAlert) hoe je deze kunt activeren.

____

Keywords: UD-969 Portal, job alert, jobalert, vacature abonnement, vacatureabonnement