Meerdere Kandidaten afwijzen

Gebruik maken van het 'Afwijzing' e-mail sjabloon

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt op één vacature meerdere sollicitanten (matches).
Na beoordeling wil je de kandidaten op die vacature in één keer afwijzen met een afwijzings e-mail. Om dit bewerkstelligen installeert een gebruiker met Beheerder rechten een kopie van het 'Afwijzing' e-mail sjabloon en activeert deze bij Matches.

Werkwijze

Sjabloon installeren (eenmalig)

• Ga naar menu 'Onderhoud' | 'Sjablonen'

• Kies [Bibliotheek]

• Zoek de afwijzings e-mail op die je al in gebruik heeft bij de betreffende Fase

• Open het Sjabloon

• Druk op Kopieer

• Pas Sjabloon naam aan (bv. meerdere kandidaten afwijzen)

• Activeer onder Matches

• Bij Koppelen:Vink Kandidaat aan (zodat de mail bij de kandidaat wordt opgeslagen na verzending)

• Klik [Bewaren]

• Log uit en log weer in

Meerdere kandidaten afwijzen

• Ga naar 'Dossiers' | 'Vacatures'

• Open een Vacature (met matches)

• Ga naar Matches-Tab

• Selecteer Kandidaten

• Kies E-mail sjabloon

• Genereer E-mails

Fase wijzigen meerdere kandidaten

1. Selecteer Kandidaten

2. Kies onderin in de Fase

3. Druk op [OK]

Opmerkingen:

• Je moet altijd handmatig de Fase wijzigen bij deze vorm van afwijzen

• Afwijzen op deze wijze adviseren wij niet omdat de e-mail niet in het match- dossier wordt bewaard. De e-mail is wel terug te vinden in het kandidaat-dossier.

Labels : UD-253