Open sollicitatie

Hoe laat ik kandidaten een open sollicitatie invullen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een 'Match' in Carerix koppelt een 'Vacature' van een 'Opdrachtgever' aan een 'Kandidaat'. Wanneer er sprake is van een "Open Sollicitatie" is er geen 'Vacature' welke linkt aan een 'Opdrachtgever'

Daarom stelt Carerix standaard één "Open Sollicitatie" ter beschikking voor inkomende sollicitaties.

Hoe werkt dit?

1. Ga naar 'Vacatures'

2. Zoek naar een Open Vacature/Sollicitatie

3. Bestaat deze nog niet? Maak dan een nieuwe 'Open Vacature' aan door op de knop [Nieuw] te drukken

4. Open de 'Vacature' door te klikken op de naam

5. Zorg dat het vakje 'Open Sollicitatie' staat aangevinkt

6. Maak een 'Publicatie' voor deze 'Vacature' aan of klik deze open wanneer die al bestaat

7. Bekijk of de 'Publicatie' een 'Publicatiedatum' in het verleden bevat, dit zorgt dat de 'Vacature' niet tussen de overige vacatures verschijnt

8. Zoek het "ID Nummer" van de 'Vacature' op en voer deze in het "Vacatureformulier" in de website in.

9. Het kan zijn dat de web bouwer hier ondersteuning bij moet bieden en kan aangeven waar dit formulier is te vinden.

Tips

• Een Open Sollicitatie - Vacature is alleen te zien voor Beheerders.

• Wanneer een 'Open Sollicitatie' wordt verwijderd is het niet langer mogelijk om sollicitaties te bekijken.

• Er kan één 'Open Sollicitatie' beschikbaar worden gesteld op uw website. Wanneer u bij meerdere vacatures het vakje 'Open Sollicitatie' aanvinkt zal dit vakje alleen bij de laatste vacature actief zijn.