Alle collectiesDossiers
Vacatures plaatsen op vacaturebanken

Vacatures automatisch op vacaturebanken plaatsen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Carerix is het mogelijk om de Vacatures automatisch op vacaturebanken te plaatsen.
Dit kan op diverse manieren:

Multiposter

Via een Multi-poster zoals Recruitment Technologies, Vonq (InGoedeBanen) en Mimir, meer informatie over deze multi-posters vind je hier:
Carerix koppelen aan vacaturebanken.
Deze firma's bieden een distributiesysteem dat een vacature publicatie doorplaatst naar één of meer vacaturebanken. Groot voordeel hiervan is dat je een vacature slechts eenmaal invoert. En dat scheelt werk.

Via een website

Via de website: sommige vacaturebanken scannen jouw website op Vacatures en plaatsen deze dan direct op de vacaturebank, je dient je wel eerst aan te melden bij deze vacaturebanken.

Via een XML-feed

Sommige vacaturebanken werken met een XML feed. Via jouw applicatie geef je de juiste XML-feed door aan deze vacaturebanken. Deze feeds vind je via de volgende link: [systeemnaam].carerix.com/cxtools/

Algemene feed

Er is ook een algemene XML-feed beschikbaar met de naam “jobboard”. Als je op een vacaturebank vacatures wilt plaatsen die niet bekend is in ons systeem dan kan je deze feed doorgeven.
Je vindt deze feed via de volgende URL: systeemnaam.carerix.com/cxtools/jobboardFeed.php

Tips

Opmerking

• Mocht je hulp willen bij het inregelen van Vacatures m.b.v. een XML feed, het Customer Success Team kan je hiermee helpen.

Per e-mail

Via een E-mailsjabloon met daaraan de vacature gekoppeld als Microsoft-Word of PDF bestand. Mediavacature.nl maakt hier bijvoorbeeld gebruik van.
Je stuurt dan een mail (info@mediavacature.nl ) met als bijlage de vacature naar deze vacaturebank.

Extra informatie per vacaturebank

Indeed

Aanmelden bij Indeed kan via deze pagina.
Je bepaalt zelf op welke wijze je jouw vacature wilt doorgeven.

Jobbird

Informatie over het plaatsen van Vacatures op Jobbird via een multi-poster vind je hier.
Wil je toch met een Carerix XML-feed vacatures aanleveren?
Neem dan contact op met jouw Account Manager.

Trovit

Om Vacatures te plaatsen op Trovit stuur je Trovit de volgende URL: systeemnaam.carerix.com/cxtools/TrovitFeed.php

Aanmelden bij Trovit kan hier.

Bronvermelding van uw vacatures

Je wilt weten waar jouw sollicitaties vandaan komen.

Als je ervoor kiest uw Vacatures te plaatsen door middel van een XML feed, dien je de volgende zaken in te stellen:

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Tabellen' en zoek op "Bron kandidaat"

• Klik op [+ Nieuw]; je maakt nu een nieuwe "Bron kandidaat" aan

• Geef de bron kandidaat de naam van de vacaturebank bijv. "Trovit"

• Herhaal de vorige stappen maar zoek dan op "Bron match"

Ter info

Het Kandidaat-dossier houdt bij via welke bron de kandidaat voor het eerst in de database is terecht gekomen. Het Match-dossier houdt bij via welke bron de sollicitatie - van deze kandidaat - tot stand is gekomen.
Als dus een nieuwe sollicitant via "Trovit" solliciteert staat in beide dossiers "Trovit" als de bron.

Om de bronvermelding werkend te maken moet je ook nog Medium aanmaken.

NB

Je kan meerdere Media selecteren voor de Publicatie van jouw vacature:
Voor elk gekozen Medium wordt dan een aparte Publicatie aangemaakt.
Labels: UD-1938