Koppelen opdrachtgevers

Hoe koppelt u verschillende opdrachtgever dossiers?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Introductie

Een bedrijf kan een zogenoemde dochter zijn van een ander bedrijf. In jouw Carerix systeem kan je deze relatie vastleggen. Het moederbedrijf (de holding) staat dan tussen haakjes achter de bedrijfsnaam van de dochter.

Werkwijze

1. Klik op 'Dossiers' | 'Opdrachtgevers'

2. Klik op de juiste Opdrachtgever

3. Klik bovenin op de knop [Koppelen]

4. Je krijgt dan het venster "Koppelen opdrachtgever" te zien

5. Kies de optie Koppel "Bedrijf" als dochter aan een andere opdrachtgever

6. Klik op de knop [Verder]

7. Selecteer de juiste Opdrachtgever

8. Klik op de knop [Voltooien]

9. Klik op de knop [Bewaren]

Als je nu op Opdrachtgever klikt en klikt op de "Basis" tab dan krijg je bovenin "Relaties met andere opdrachtgevers" ,
"Dochter of moeder van" te zien:

Je kan van een dochter eenvoudig naar het moeder-bedrijf door op de naam van het moeder-bedrijf te klikken. Dit vind je in het paneel "Relaties met andere opdrachtgevers"

Labels: UD-272