Cookies verwijderen

Hoe verwijder je de cookies in je internetbrowser

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De browser bewaart cookies om bijvoorbeeld een laatste zoekopdracht te onthouden. Dit kan leiden tot een foutmelding.

Probleem

Een wit scherm verschijnt of u krijgt de volgende foutmelding: 'Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand.'

Oorzaak

Door fouten in uw cookies wordt verouderde informatie geladen in de browser.

Oplossing

1. Wis de cookies van uw browser instructies voor:                                                         - Chrome                                                                                                                          - Internet Explorer 9 & 10                                                                                                - Mozilla FireFox                                                                                                                - Of klik hier: al mijn cookies nu wissen (getest voor Internet Explorer).

2. Log uit en weer in.

3. Houdt het probleem aan?Verwijder dan alle tijdelijke internet bestanden.

Labels : UD-1493