Factuurregels weekstaten

Hoe je weekstaten automatisch tot factuurregel maakt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Leg financiële afspraken vast in Factuurregels. Factuurregels worden automatisch gegenereerd via Weekstaten of handmatig aangemaakt.

Werkwijze

• Klik 'Financieel' | 'Factuurregels'

• Klik op 'Nieuw'

• Klik 'Maak factuurregels'

• Selecteer de gewenste weekstaten

• Klik [Voltooien]

Opmerkingen

• De weekstaten moeten de status "goedgekeurd" hebben, anders worden ze niet gefactureerd.

• Weekstaten die nog niet gefactureerd mogen worden omdat de facturatieperiode nog niet voorbij is komen op de status "in facturatie".Deze zullen pas omgezet worden in factuurregels wanneer de facturatieperiode voorbij is.

• Weekstaten voor een tarief dat niet gefactureerd mag worden krijgen de status "Niet factureerbaar". Hier wordt geen factuurregel voor aangemaakt.

De optie "Maak facturen" bij menu "Facturen" begint als hierboven en heeft als tweede stap dat geschikte factuurregels worden omgezet naar facturen.

Labels: UD-2446