E-mail efficiënter gebruiken

Een inkomende e-mail wordt automatisch op vertrouwelijk ingesteld als de tekst 'vertrouwelijk' in het onderwerp voorkomt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vertrouwelijke e-mails

Een inkomende e-mail wordt automatisch op vertrouwelijk ingesteld als de tekst 'vertrouwelijk' in het onderwerp voorkomt.

Van Afzender een Contactpersoon- of kandidaat dossier maken

Is de afzender, bij binnenkomst van de e-mail, nog niet bekend in het systeem, dan maak je met een van de actie linkjes achter de afzender met 1 klik een nieuwe kandidaat- of contactpersoon dossier. zie ook Verwijderen van ongewenste e-mailadressen uit de suggesties. Als je niet meer wilt dat een contactpersoon als suggestie wordt weergegeven bij het verzenden van een e-mail.

Van een e-mail een Taak of Afspraak maken

Wil je naar aanleiding van een e-mail snel een taak voor jezelf of een ander maken? Klik dan op de knop [Maak taak].
Het onderwerp en de inhoud van de e-mail worden vanzelf in de taak overgenomen. Dit werkt ook als je de inhoud van een e-mail bij de Afspraak wilt zien.
Kies dan ook Taak en wijzig dit naar Afspraak, plan datum en bewaren.

Voordeel is dat bij de Taak of Afspraak de inhoud van de e-mail direct wordt getoond in de Afspraak of Taak.

En natuurlijk wist je al dat:

• ieder e-mailadres wordt opgeslagen en verschijnt weer snel in beeld zodra je een e-mail begint te typen;

• iedere e-mail automatisch links naar alle voorafgaande en erna verzonden berichten toont (de thread);

• iedere e-mail vanzelf zichtbaar is in alle relevante dossiers (zie tab activiteiten) zodat dossiers automatisch up-to-date blijven

Labels: UD-87