Verwijderde e-mail terugzetten

Zet verwijderde of gearchiveerde e-mails terug in de Inbox.

Werkwijze

1. Klik op E-mails in het Activiteiten menu;

2. Klik op de tab Verwijderd;

3. Gebruik het volgende zoekfilter:Wijzigingsdatum | valt op | de datum dat de berichten zijn verwijderd;

4. Vink de betreffende e-mail aan (of gebruik het vinkje boven de lijst om alle berichten op de pagina te selecteren);

5. Klik op "Zet Terug" (links onderin het scherm).

Tips en opmerkingen

• E-mail blijft ongeveer een maand lang behouden op het tabblad Verwijderd. Na ongeveer een maand wordt de e-mail automatisch vernietigd;

• U verwijdert e-mails definitief door, vanuit de tab Verwijderd, de optie "Verwijder definitief" te kiezen;

• Gebruik zoekregels zoals "wijzigingsdatum valt op" in de tab Verwijderd om meerdere e-mails tegelijk terug te zetten;

• Dit principe werkt het zelfde voor berichten op de tabbladen 'Archief' en 'Spam'.