Dossier terugzetten Kandidaten

Hoe kan je een gearchiveerd kandidaat dossier terugzetten?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Carerix werk je met diverse typen dossiers. Je kan deze aanmaken en wanneer niet meer nodig, "verwijderen".
Hierbij kan het gebeuren dat je een dossier verwijderd dat toch nog nodig blijkt te zijn. Deze zijn in bijna alle gevallen weer te herstellen.

Je zet verwijderde dossiers eenvoudig zelf terug:

Werkwijze

Zet het dossier terug, als volgt:

• Log in als Beheerder

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'

• Open naar de betreffende Kandidaat

• Ga naar de 'Gearchiveerd-tab'

• Zoek het betreffende dossier op, en vink deze aan u blijft in de lijst

• Kies [Zet Terug] (knop onder de lijst)

Opmerkingen:

• Verwijderde Matches zijn niet terug te zetten: Het verwijderen van een match is permanent.

• Ook e-mails die je archiveert komen op een 'Gearchiveerd-tab' te staan, maar in dit geval per gebruiker. De gebruiker kan de berichten van daaruit zelf terugzetten (zonder tussenkomst van de Beheerder).

• Bij de verwijderde e-mails is een extra optie: "Verwijder definitief":                Deze laatste optie werkt zoals verwacht: Een definitief verwijderde e-mail is dan ook niet meer te terug te zetten.

Labels : UD-177