Interview verslag bijhouden in Carerix

Een interview verwerken in Carerix

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Optie 1: Notitie verslag bij Kandidaat

Voeg een Notitie van het type Interview verslag toe bij het Kandidaat-dossier.

De Beheerder maakt hiervoor eerst een Notitie type aan
(bijvoorbeeld "Interview verslag") in de tabel Type notitie

• Ga naar "Onderhoud" | "Tabellen"

• Gebruik Zoekregel"Tabel 'is gelijk aan' "Type notitie"

Verslag Verwerken in Kandidaat Dossiers

1. Open het Kandidaat-dossier;

2. Ga in het kandidaat-dossier naar de tab 'Activiteiten';

3. Klik in het tab Activiteiten op [Nieuw]

4. Kies als soort: Notitie, en kies bij type notitie: 'Interview verslag'

5. Geef de notitie een onderwerp mee en vul de rest van je notitie in.

Opmerking:

• Notities worden als Activiteit bij een Kandidaat opgeslagen;

Optie 2: Onder de Evaluatie tab bij Kandidaat.

Het tabblad "Evaluatie" heeft als doel om een evaluatie over de Kandidaat (of in het geval van het Match dossier, die van de match) op te slaan.
Hiervoor kan de Beheerder verschillende invulvelden naar wens aanmaken

•  Ga naar "Onderhoud" | "Tabellen"

• Tabel "Evaluatie kandidaat"

De Beheerder maakt in dit geval het veld "Interview verslag" aan of definieert een reeks velden (afhankelijk van de inhoud van het interview).

Vervolgens:

1. Open het Kandidaat-dossier;

2. Klik op het tabblad "Evaluatie";

3. Vul de evaluatie in;

4. Klik op [Bewaar] om de evaluatie op te slaan.

Opmerkingen:

• Leg het verslag van het gesprek bij een klant vast op vergelijkbare wijze in het Match-dossier.

• Indien het tabblad Evaluatie niet zichtbaar is in de Match: vraag aan de Beheerder om een Evaluatie veld aan te maken in de tabel "Evaluatie match";

• Evaluatievelden kunnen worden doorzocht met het Zoekfilter Evaluatie | bevat | …

Optie 3: Microsoft Word document als bijlage bij kandidaat

U heeft een Microsoft Word document en deze wilt u aan de Kandidaat koppelen.

De Beheerder maakt eerst een document type Bijlage aan (bijv. Interview verslag) en geeft de juiste gebruikersrollen toegang tot deze document type bijlage.

Vervolgens:

1. Open het Kandidaat-dossier;

2. Klik op het tabblad "Bijlagen";

3. Upload het document bij de Kandidaat en geef het type "Interview verslag" aan;

4. Geef optioneel een beschrijving;

5. Klik op [Toevoegen] => het document wordt nu toegevoegd.

Opmerking

• Bij deze optie kan niet op woorden worden gezocht in het verslag.