Faciliteit

Faciliteiten toevoegen en koppelen aan afspraken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Faciliteiten beheert u faciliteiten als laptops, bedrijfsauto's en vergaderruimtes.

• Het toevoegen van type en nieuwe faciliteiten is een taak voor de beheerder.

• Het gebruiken van faciliteiten bij het maken afspraken is voor gebruikers.

Werkwijze

Type faciliteit toevoegen

1. Ga naar 'Onderhoud' -  'Tabellen'.

2. Klik Nieuw.

3. Selecteer de tabel type faciliteit.

4. Vul het type faciliteit in en klik op Bewaren.

Nieuwe faciliteit toevoegen

1. Ga naar 'Onderhoud' - 'Faciliteiten'.

2. Klik Nieuw.

3. Vul de gegevens in en klik op Bewaren.

• Bij Type is het type faciliteit dat u net aangemaakt hebt ook zichtbaar.

Faciliteit aan afspraak koppelen (de Nieuwe agenda)

Faciliteit aan afspraak koppelen (Agenda klassieke versie)

1. Ga naar Agenda.

2. Selecteer een afspraak.

3. Ga naar de tab Faciliteiten.

4. Selecteer bij Toevoegen faciliteiten de faciliteiten die u aan de afspraak wilt koppelen.

5. Klik Toevoegen.

6. Controleer de lijst bij Faciliteiten bij deze afspraak (hier kunt u nog faciliteiten verwijderen).

7. Klik Bewaren.