Vervolgtaak aanmaken

Het aanmaken van een vervolgtaak

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt vanuit een Taak een Vervolgtaak aanmaken indien de activiteit een vervolg behoeft. Je behoudt het overzicht over een Taak met meerdere uitgevoerde Activiteiten.
De originele Taak krijgt telkens de status Afgehandeld. Een Vervolgtaak is voor jezelf of een collega.

• Ga naar 'Activiteiten' | 'Taak'

• Open de betreffende Taak

• Klik op [+Vervolg]

• Vul in:                                                                                                                  Deadline                                                                                                                     Tijd                                                                                                                       Resultaat huidige taak                                                                                           Reden                                                                                                             Onderwerp                                                                                                    Vervolgtaak                                                                                                              Type Vervolgtaak

• Klik [Voltooien].                                                                                                              Je keert terug naar de voorgaande taak (status: afgehandeld).

• Klik op 'Dossiers' | 'Taken'                                                                                            Je ziet de nieuwe Vervolgtaak (status: to do).

• Als de Vervolgtaak voor een collega is, wijzig je in de Taak de Verantwoordelijke.

Labels : UD-131