Vakgebieden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een vakgebied is een indeling binnen 'Vestigingen' op basis van vakgebied/discipline (Engineering, ICT, HRM etc.).

• Vakgebieden onderscheiden verschillende business units van elkaar

• Een vakgebied is gebonden aan een Gebruiker en niet aan een Vestiging

NB: Een vakgebied (Product) verwar je niet met Procedure (Product groep)!
Procedures onderscheiden verschillende vormen van dienstverlening, bijvoorbeeld: Interim, Werving & Selectie, Project detachering etc.

Gevolgen vakgebied activatie

• Elk vakgebied kent zijn eigen Functiegroepen en Functies

• Vaardigheden kunnen aan een vakgebied worden gekoppeld, en zijn dan niet zichtbaar bij andere vakgebieden

• Alle vakgebieden delen dezelfde Opdrachtgever- en Contactpersoon dossiers, maar ieder dossier kent wel een afzonderlijke status en een verantwoordelijke per vakgebied; (optioneel)

• Kandidaten etc. zijn gedeeld en voor alle vakgebieden inzichtelijk

Werkwijze

• Vakgebieden moet je laten activeren door de helpdesk

• Na activatie definieert de Beheerder de vakgebieden

Opmerking

Wij raden het gebruik van vakgebieden sterk af. Dit adviseren wij alleen in uitzonderlijke situaties. Vraag advies aan ons Customer Success Team.

NB: Het gebruik van vakgebieden is niet meer terug te draaien als deze functionaliteit eenmaal beschikbaar is gesteld.

Labels: UD-1856