AVG
GDPR Informatie voor website en web ontwikkelaar

GDPR / AVG Web ontwikkelaar : Instructie over de wijze waarop de webkoppeling tussen website en Carerix platform GDPR bestendig kunnen maken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Webontwikkelaars kunnen op meerdere technische manieren onze gezamenlijke klanten helpen om te voldoen aan de GDPR / AVG.
De belangrijkste elementen op de recruitment website zijn de privacy statement en het geven van toestemming op die privacy statement tijdens het solliciteren.

Documentatie per type koppeling met Carerix:

1. WordPress Plugin- Extra optie is aan te zetten om het privacy statement te tonen net boven de solliciteren knop- Het privacy statement is klikbaar en zal naar een zelf toegevoegd URL gaan- Solliciteren kan alleen als akkoord op privacy statement is aangevinkt- Kandidaat wordt verrijkt in Carerix met Toestemming gegeven ('ConsentGivenTag') en de datum op vandaag (privacyApprovalDate)

2. REST API (informatie is beschikbaar na inloggen. Inloggegevens zijn bekend bij klant en worden alleen rechtstreeks aan klant (her)verstrekt)

Terug naar artikel : Alle GDPR/AVG artikelen