Tabellen overzicht

Beheerder: welke tabellen in Carerix zijn ingevuld

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De instructies in dit artikel zijn alleen door de Beheerder uit te voeren.
Je wilt weten met welke items de tabellen in jouw applicatie zijn gevuld.
In de Bibliotheek staan 3 Rapportages die de Tabellen en Items weergeven in MS-Excel.
Dit bestand gebruik je wanneer je jou huidige configuratie wilt onderzoeken en/of verbeteren. Het gebruik van dit Excel scheelt veel klik werk.

In het onderstaande Google spreadsheet is een lijst opgenomen met de meest voorkomende tabellen. Tevens is er een top 35 aangegeven met de belangrijkste Tabellen waarvan Carerix adviseert deze op zijn minst te configureren.
Zie hier de sheet van het overzicht van de tabellen.

Werkwijze

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Tabellen'

• Kies 'Rapportage Actieve Tabellen'

Maximale records 2000

Standaard laat Carerix 2000 records zien in een Excel.
Indien de Rapportage niet eindigt bij de Z (Zorgverzekeraar) dan heb je meer dan 2000 records. Je moet dan de weergave tijdelijk aanpassen.
Het maximum aantal te genereren items staat standaard op 2000. Dit is zo ingesteld omdat bij het weergeven van meer dan 2000 records een time-out kan optreden bij andere Rapportages.
Zet het aantal dus terug naar de standaard.

Je doet het volgende:

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Instellingen'

• Ga naar blok 'Algemeen', veld "bulkFetchLimit"
    Pas het aantal weer te geven records van 2000 naar bv. 3000

• Klik op [Bewaren]

• Genereer de Rapportage opnieuw

• Is het Rapport correct? Zet dan het weer te geven aantal records weer terug naar het 'veilige' aantal van 2000 bij "bulkFetchLimit"

Of

• De-activeer eerst Tabellen die je niet gebruikt in jouw Branche. Meestal komt dit voor bij Functie0 en Functie1, bij Opleidingen en Vaardigheden. Immers wanneer je alleen in ICT-ers bemiddelt, moet je de Financiële en andere groepen de-activeren.

• Genereer de Rapportage nogmaals

• Indien de Rapportage niet aanwezig is, dan installeer je deze vanuit de Bibliotheek. Zoek met Ctrl+F in de Bibliotheek op "Actieve Tabellen". Zo vind je de te installeren Rapportage(s) snel.

• Wil je de standaard inrichting Excel inzien, naar de methodiek van Carerix, en zoals Carerix wordt opgeleverd? Vraag deze dan kosteloos aan via jouw account manager

Labels: UD-1151