CxJobFeed in Carerix

Hoe werkt CxJobFeed in Carerix

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als de Beheerder de instellingen voor CxJobFeed heeft geactiveerd, dan komt er een nieuw tabblad in het Kandidaat dossier beschikbaar.

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'

• Selecteer een kandidaat en ga naar het tabblad 'JobFeed'

Hoe werkt CxJobFeed

Twee velden in het basis tab van de kandidaat moeten ingevuld zijn, zodat JobFeed kan filteren.

• Het veld 'Plaats' in het adres blok

• Het veld 'Functienaam' in het blok 'Procedure / Functie / Ervaring'

Wanneer je het JobFeed tabblad hebt geopend zie je dat er twee velden zijn ingevuld: De plaats en de functie.

In JobFeed zie je de beschikbare vacatures.
Wanneer je op de vacature klikt, krijg je meer informatie te zien over de vacature.
Ook zie je een 'Vacature URL' knop.
Hiermee ga je naar de website van de betreffende vacature.

CxJobfeed artikelen

Labels: UD-47