Talentpools
Activiteiten in Talentpool aanmaken

Hoe maak je activiteiten aan in Talentpool

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om (bulk) e-mails te sturen vanuit de Talentpool en het is mogelijk om taken en notities aan te maken voor meerdere kandidaten tegelijk.

• Gebruik het [Actie] menu op de 'Kandidaten tab' van Talentpool en selecteer de gewenste actie.

Alle acties worden gelinkt aan de Kandidaat en de Talentpool dus het is altijd duidelijk wat er gedaan is met betrekking tot de Talentpool en de Kandidaten

Het is mogelijk om de standaard e-mail sjablonen te linken naar de Talentpool waardoor het mogelijk wordt om makkelijk te communiceren.

Labels : UD-2068