Alle collectiesReleases / Updates2024
Release 5.352 // 02 Juni 2024

Talentpools | Plaatsingen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

👨🏽‍👩🏽‍👧🏽‍👧🏽 Talentpools: nieuwe filteropties & fasehistorie

Voor meer inzicht in het proces en de historie die een kandidaat binnen een talentpool heeft afgelegd hebben we gelijkaardig aan matches de fasenhistorie zichtbaar gemaakt binnen het matchdetail. Als gebruiker kun je zo makkelijk door de tijd zien welke talentpoolmatchfasen een kandidaat heeft gehad en welke gebruiker verantwoordelijk is geweest voor het zetten van die fase

Daarnaast hebben we een aantal filters toegevoegd aan de talentpool matches zodat het makkelijker wordt om je talentpool populatie te doorzoeken. Vanaf nu is het mogelijk om ook op de volgende kandidaatvelden te zoeken binnen je talentpool:

• Motivatie

• Notities

• Kandidaat CV Bijlage (bevat...)

• Kandidaat Werkadres

🤖 Kleine verbeteringen en bugfixes

Elke release bevat kleine verbeteringen en bugfixes die de prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Niet allemaal zijn ze zichtbaar voor de eindgebruiker. Als de release wijzigingen bevat die direct van invloed zijn op het gedrag van de software en de gebruikerservaring, zullen ze hieronder kort worden toegelicht.

• We hebben een bug opgelost die er voor sommige klanten voor zorgde dat de Carerix Socialbrowser Chrome plugin niet kon worden geïnstalleerd omdat er geen token kon worden gegenereerd.

• Filteren op additionele velden van een een kandidaatdossier vanuit de plaatsingen is nu mogelijk. Voorbeeld: ik wil alle plaatsingen hebben waaraan een kandidaat gekoppeld zit dit waarde X heeft voor additioneel veld Y. Alle additionele velden op het kandidaat dossier die voor zoeken beschikbaar zijn gemaakt, zullen automatisch aan de beschikbare zoekfilters bij plaatsingen worden toegevoegd.

• Het is nu mogelijk om een alternatieve standaard status te kiezen voor verlengingen van plaatsingen. Indien je een verlenging aanmaakt wordt er een nieuw plaatsingsrecord aangemaakt die automatisch bepaalde waarden van de originele plaatsing overneemt. Voor de status wordt de als standaardwaarde aangeduide tabel gekozen. In voorkomende gevallen is het wenselijk om voor verlengingen een andere dan de standaard status te zetten.