Talentpool

Instellingen | Talentpool

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je de TalentPool functionaliteit gaan gebruiken in je Carerix applicatie?

Neem dan contact op met het Customer Success Team op, zij maken de "Talentpool instellingen" in de Carerix applicatie beschikbaar.

Talentpools Activatie

De module kan geactiveerd worden door de Beheerder

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Instellingen'

• Ga naar blok 'Talentpool'

• Klik op de [Activeer] knop.

De activatie heeft een 10-15 minuten nodig om daadwerkelijk geactiveerd te worden.

Als er na de nachtelijke herstart nog geen Talentpools aanwezig zijn, neem dan contact op met het Customer Success Team

Labels : UD-2011, Activeren