Alle collectiesReleases / Updates2024
Release 5.356 // 27 Juli 2024

Mijn Assistent | Plaatsingen | Matches | Sociale Media

Meer dan een week geleden bijgewerkt

📊 Wijziging in datamodel van toepassing op Carerix Datasource

Belangrijke mededeling voor Carerix Datasource-gebruikers. Vanwege een wijziging aan het datamodel zijn er in deze release enkele veranderingen die mogelijk van invloed kunnen zijn op de verwerking van de dagelijkse datasource. Houd hier rekening mee. De volgende wijziging is van toepassing:

• Tabel CRStatusInfo bevat de nieuwe kolom IS_PLACEMENT_RESTRICTED

🤖 Kleine verbeteringen en bugfixes

Elke release bevat kleine verbeteringen en bugfixes die de prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Niet allemaal zijn ze zichtbaar voor de eindgebruiker. Als de release wijzigingen bevat die direct van invloed zijn op het gedrag van de software en de gebruikerservaring, zullen ze hieronder kort worden toegelicht.

• My Assistant onthoudt nu de recent gebruikte filters:

• Emailadressen van kandidaten en contactpersonen zijn toegevoegd aan de sectie 'gerelateerde dossiers' in het matchdossier. Het is dan dus sneller mogelijk om de contactgegevens van kandidaten en contactpersonen in te zien en te gebruiken.

• Het is nu mogelijk om de knop 'Maak nieuwe plaatsing' in het matchdossier te de-activeren voor matchfasen waarin het (nog) niet wenselijk is om een nieuwe plaatsing te maken. De knop de-activeren kan door in de matchfase configuratie onder het kopje 'markeer fase als' het vinkje te zetten voor 'De-activeer de 'Maak nieuwe plaatsing'-knop'

• De 'Type URL' opties zijn bijgewerkt voor de URL Label tabel. Tags voor Pinterest, TikTok, Instagram, X en YouTube zijn toegevoegd. De tags kunnen worden gebruik voor gebruik door een gekoppelde website. Binnen Carerix helpen de tags om de juiste logo's te gebruiken waar van toepassing.

⚠️ Let op: deze tabel kun je niet wijzigen als Carerix beheerder.

• We hebben een bug opgelost die er voor kon zorgen dat je als gebruiker in een loop terecht kon komen wanneer je na een sessie-time-out opnieuw wilde inloggen.