Carerix Automations
Process Automation
Process Automations - Document Generator
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Document Generator kan je jouw recruiters eenvoudig documenten laten genereren met data beschikbaar in het ATS.

Configureer eenmalig jouw Word template met de juiste tags. Zo hoeven je recruiters niet meer handmatig documenten te bewerken en blijven je documenten uniform. Snel en efficiënt. 🕞

Waarvoor kan ik de templates gebruiken?

Deze templates kan je op verschillende manieren gebruiken:

• uniforme cv's

• welkomstbrochures

• waarborgfiches

• onboardingdocumenten

• arbeidsovereenkomsten

• inschrijvingsfiches

• ...

Welke dossiers zijn er beschikbaar?

Op dit moment zijn we gestart met het genereren van documenten met data vanop de kandidaat. In de nabije toekomst worden deze uitgebreid naar andere dossiers. Denk hierbij aan opdrachtgever, vacature, plaatsing, contactpersoon.

Instellingen templates

Bij het aanmaken van een nieuw template kan je een Word document uploaden (.docx).

Let op: Het document wat je upload, kan je alleen een zuiver Microsoft Office Word document zijn.

Geen: Google documents ,Office writer, Open document (LibreOffice writer) etc.

Je kan je template een naam geven.

Deze naam geeft de recruiter meer informatie over de inhoud van het template.

De bestandsnaam die je kiest kan dezelfde tags bevatten die je in je sjabloon wil gebruiken. (vb. cv_generated_{cand_first_name}_{cand_last_name}.docx). Deze tags zullen net als in het document vervangen worden door de juiste velden uit het ATS indien ze beschikbaar zijn.

Het lijstje van beschikbare types kan je inrichten in jouw ATS op basis van een code 'minggo_documentGenerator'. Het gegenereerde document zal onmiddellijk van dit type zijn.

Vervolgens kies je nog aan welk dossier het template zichtbaar moet zijn. Op dit moment kan je al templates aanmaken voor alle dossiers, maar kan je ze enkel oproepen bij kandidaat.
Tot slot kies je de taal van je template. Dit zorgt ervoor dat je ook anderstalige documenten kan genereren. Keuzelijsten worden in de geselecteerde taal opgehaald (indien deze in jouw systeem beschikbaar zijn)

De checkboxes 'Downloadbaar', 'Bewaren in Carerix' en 'Output als pdf' bepalen welke knoppen er voor de recruiter zichtbaar zullen zijn.

Welke tags zijn er beschikbaar?

Document generator is beschikbaar voor de onderliggende dossiers (klap de lijsten uit voor alle informatie).

Kandidaat

• cand_birht_city

• cand_birth_date

• cand_educations

• cand_educ_country

• cand_educ_diploma_title

• cand_educ_education_1

• cand_educ_education_2

• cand_educ_education_3

• cand_educ_end_date

• cand_educ_has_certificate

• cand_educ_institute

• cand_educ_start_date

• cand_email_private

• cand_experience_since_date

• cand_first_name

• cand_function_1

• cand_function_group_1

• cand_function_level

• cand_gender

• cand_home_city

• cand_home_full_address

• cand_home_number

• cand_home_number_suffix

• cand_home_postal_code

• cand_home_street

• cand_languages

• cand_lang_lang

• cand_lang_read_level

• cand_lang_speak_level

• cand_lang_write_level

• cand_last_name

• cand_last_name_prefix

• cand_mobile_number

• cand_nationality

• cand_payment_bic_code

• cand_payment_iban_code

• cand_phone_number

• cand_skills

• cand_skill_level_1

• cand_skill_level_2

• cand_skill_level_3

• cand_sofi_number

• cand_title

• cand_trainings

• cand_train_end_date

• cand_train_name

• cand_train_start_date

• cand_train_trainer

• cand_train_training

• cand_train_training_level_2

• cand_work_histories

• cand_work_branch

• cand_work_contract_type

• cand_work_employer

• cand_work_employer_info

• cand_work_end_date

• cand_work_end_reason

• cand_work_function

• cand_work_function_group

• cand_work_function_name

• cand_work_info

• cand_work_location

• cand_work_reference

• cand_work_sector

• cand_work_start_date

Match

• match_status

Vacature

• vac_appl_contact_info

• vac_business_line

• vac_company_info

• vac_contracttype

• vac_driver_license

• vac_end_date

• vac_experience_level

• vac_function

• vac_function_group

• vac_hours_per_week

• vac_intro_info

• vac_jobtitle

• vac_max_salary

• vac_min_salary

• vac_number_of_vacancies

• vac_offer_info

• vac_procedure

• vac_requirements

• vac_start_date

• vac_status

• vac_mon_work_minutes

• vac_tue_work_minutes

• vac_wed_work_minutes

• vac_thu_work_minutes

• vac_fri_work_minutes

• vac_sat_work_minutes

• vac_sun_work_minutes

• vac_vacancy_information

• vac_vacancy_number

• vac_work_city

• vac_work_location

• vac_work_postalcode

Contactpersoon

• cpe_email

• cpe_firstname

• cpe_jobtitle

• cpe_language

• cpe_lastname

• cpe_mobilenumber

• cpe_phonenumber

Als er slechts 1 opdrachtgever gekoppeld is, kunnen alle tags van de opdrachtgever ook gebruikt worden. Indien er meerdere opdrachgevers gekoppeld zijn, kunnen volgende tags gebruikt worden

• cpe_companies

• cpe_comp_name

• cpe_comp_relation

Opdrachtgever

• comp_bank_account_number

• comp_bank_bic_code

• comp_bank_iban_code

• comp_email

• comp_kvk_city

• comp_kvk_number

• comp_name

• comp_phone_number

• comp_visit_city

• comp_visit_country

• comp_visit_number

• comp_visit_number_suffix

• comp_visit_postal_code

• comp_visit_street

Plaatsing

• job_contracttype

• job_startdate

• job_enddate

• job_ext_identifier

• job_hours_per_week

• job_inv_customer_reference

• job_inv_subject

• job_name

• job_mon_work_minutes

• job_tue_work_minutes

• job_wed_work_minutes

• job_thu_work_minutes

• job_fri_work_minutes

• job_sat_work_minutes

• job_sun_work_minutes

Hoe kan ik de tags gebruiken?

De tags dienen tussen "curly brackets" in je Word document geplaatst te worden. De tags worden vervangen met effectieve data indien die beschikbaar is vanuit het onderliggende systeem. De styling, spacing, opmaak die je je tag geeft in het .docx document, wordt exact overgenomen op het moment van vervanging.

Gewone tags

Gebruik deze tags op de plaats waar je zelf wil. Tags in headers en footers worden ook vervangen.

Nested tags

Gebruik "nested tags" voor een groep van data (vb.: opleidingen, talen, skills,..)

1. Begin met de "parent" voorafgegaan door een "#" en

2. sluit af met "{/}"

Zie onderstaande afbeelding.

Binnen deze opmaak, kunnen alle onderliggende velden aangesproken worden.

Indien er meerdere opleidingen (of talen, skills,..) gevonden worden, zal hetzelfde blokje - datgene wat binnen deze structuur zit - voor elk item herhaald worden.
Je hoeft deze tags dus niet meerderen te noteren.

Algemeen

• tags kunnen meermaals gebruikt worden binnen je template

• opmaak wordt 1 op 1 overgenomen bij vervangen

• "nested tags" kunnen enkel gebruikt worden binnen hun juiste "parent"

• vergeet nested tags niet af te sluiten met "{/}"

Documenten genereren

Via een knop op het kandidaat dossier in Carerix, stellen we de recruiter in staat om de beschikbare templates zichtbaar te maken.

In het geopende scherm heeft de recruiter het overzicht van de beschikbare templates. De beschikbare knoppen zijn afhankelijk van de instellingen die je selecteerde bij het aanmaken van je template.