Customer Success Team
Carerix toepassing heeft geen goede prestatie

Wat te doen als de Carerix toepassing geen goede prestatie levert?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

n bijzondere situaties kan het voorkomen dat Carerix traag is of helemaal niet reageert. Dit kan diverse oorzaken hebben, want elke 'klik' die je doet doorloopt een aantal stappen. Om te achterhalen waar dit probleem zit doe je het volgende:

Computer langzaam

Is jouw computer langzaam bij alles wat je doet (ook met ander toepassingen zoals bijvoorbeeld je internet browser)

• Je vult bijvoorbeeld een tekstveld in en de letters verschijnen een stuk later.

Oorzaak:

• Jouw computer is te langzaam, of draait te veel programma's tegelijk (denk ook aan anti-virus en anti-malware maatregelen)

• Maak je gebruik van een Terminal server omgeving (ook bekend als Citrix Metaframe). Misschien is de belasting op de server te hoog.

Actie:

• Neem contact op met jouw Systeem-Beheerder

Internet langzaam

• Jouw computer reageert snel genoeg, maar internet pagina's komen niet binnen, of pas na lang wachten

• Het donkerblauwe balkje in de statusbalk van je internet browser groeit niet

• Je krijgt een melding dat pagina niet kan worden weergeven

Actie:

Carerix langzaam

Indien het probleem niet bij jouw computer en internet verbinding ligt, kan het zijn dan Carerix langzaam is. Geef dan aan ons door op welk tijdstip je de vertraging hebt ondervonden en als welke Gebruiker je op dat moment was ingelogd.
Wij kunnen dit dan nakijken in onze log-bestanden.

Controleer onze Status pagina

Carerix reageert niet foutmelding

• Je krijgt de volgende melding: "Did not receive any response from application"Actie: Meld dit direct aan de helpdesk van Carerix.Dit duidt op een probleem in de dienst.

• Je krijgt de volgende melding: "No error"Actie: Probeer het na een minuut nogmaals.Blijft de melding, meld dit dan aan de helpdesk van Carerix. Dit duidt op een probleem in de dienst.