Carerix UI | Login
Zoekfilter niet zichtbaar

Je ziet minder dossiers dan verwacht, hoe kun je dit oplossen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In sommige gevallen kan het voorkomen dat je minder dossiers ziet dan verwacht. Bijvoorbeeld: Je weet dat er nieuwe e-mails zijn binnengekomen maar je ziet ze niet in je inbox. Het kan komen doordat je een "Zoekfilter" actief hebt maar deze niet ziet. Je kunt een "Zoekfilter" namelijk verbergen in het interface.

Zoek regels zijn ontzichtbaar
Om de schermindeling zo overzichtelijk mogelijk te houden biedt Carerix de mogelijkheid om bepaalde onderdelen, waaronder de Zoekregels onzichtbaar te maken.
De laatste Zoekregel blijft echter gewoon actief.

Zoek regels zichtbaar maken

Om deze zoekopdracht te wissen kunt u de Zoekregels weer in beeld zetten door op het [Pijltje] aan de rechterkant te klikken.

Het scherm met zoekregels komt er dan uit te zien als volgt:

Labels : UD-1412