Alle collectiesDossiers
Kandidaten tab - Plaatsingen

Functionaliteiten van de plaatsingen tab in het Kandidaat dossier.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: Plaatsingen zijn alleen beschikbaar voor klanten met de Staffing editie!

Door op de tab Plaatsingen te drukken krijg je een overzicht van alle plaatsingen van de kandidaat. Zoals in het kandidaten overzicht, is ook hier het preview beschikbaar in het previewscherm aan de rechterkant.

Door een plaatsingen aan te klikken kom je in de Plaatsing terecht.
Zie voor meer informatie over Plaatsingen:

Labels: UD-2150