Kopiëren en plakken van tekst uit e-mail werkt niet
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt een e-mail ontvangen in Carerix. Uit deze e-mail wil je een stukje tekst kopieren om elders te kunnen plakken.

Probleem en oorzaak

Normaliter wanneer je een stukje tekst selecteert zit onder de rechter muisknop een menu met opties 'Cut/Copy/Paste'. Dit menu is echter gedimd om aan te geven dat de opties niet beschikbaar zijn.

De reden hiervoor is dat de e-mail al klaar is en niet meer gewijzigd kan worden, dus 'read only'. Cut/Copy/Paste zijn dan niet beschikbaar.

Oplossing

Je kan de tekst nog wel kopiëren.

• Selecteer de tekst

• Kies "ctrl+C" (op apple: "cmd+C").Vervolgens kunt u de tekst plakken zoals je gewend bent

Labels: UD-1774