Foutmelding bij uploaden CV

Oorzaak | Oplossing

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een Kandidaat probeert op uw website die gebaseerd is op de Portal code een CV te uploaden. De Kandidaat krijgt echter een foutmelding na het insturen van de sollicitatie.

Foutmelding: Document type

De Kandidaat krijgt de volgende foutmelding:

Waarschuwing:
De sollicitatie is correct ontvangen maar de bijlage(n) kregen niet het juiste document type. Een document type met tag 'CVUploadedByCandidateTag' werd niet gevonden.
Vraag de beheerder van het systeem zo'n document type toe te voegen.

Oorzaak

De website stuurt het CV door naar Carerix (dat gaat goed), maar wil daar graag gelijk het juiste type aanhangen.
Om dat door te geven wordt gebruik gemaakt van een vlaggetje "CVUploadedByCandidateTag". Dit vlaggetje kan niet gezet worden omdat er nog een instelling ontbreekt in het Carerix systeem.

Oplossing

Maak de instelling zodat het CV gelijk het juiste vlaggetje krijgt als volgt:

• Log in als Beheerder;

• Ga naar Onderhoud | Tabellen | Tabel "Document type bijlage";

• Klik op [Nieuw]

• Vul de velden in:Nederlands: CV door kandidaat toegevoegd;Document klasse: CVTag;Document subklasse: CVUploadedByCandidateTag;Gebruikersrollen: Vink hier de gebruikersrollen aan die de CV's mogen zien;

• Klik op [Bewaren] om het document type op te slaan.

Labels: UD-1737