Bijlage toevoegen aan Kandidaat

Hoe je een bijlage kan toevoegen aan een Kandidaat

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel je wilt bij een Kandidaat nog een document, zoals een sollicitatiebrief of een contract als bijlage toevoegen.

Hoe doe je dat?

Werkwijze

Voeg een bijlage toe, als volgt:

• Klik in het menu op 'Dossiers' | 'Kandidaten'

• Open het dossier van de Kandidaat

• Klik op de "Bijlagen-tab"

• Klik op de knop [Browse], je ziet de inhoud van je eigen computer.

• Selecteer het document dat u wilt toevoegen

• Klik op [Openen]

• Het document staat nu in de "Bijlagen-tab".

• Selecteer een Type bij de bijlage en voeg eventueel een omschrijving toe.

Ook zichtbaar bij...

Bijlagen zijn in een aantal gevallen niet alleen zichtbaar in het initiële gekoppelde dossier, maar ook bij gerelateerde dossiers.

In het onderstaande lijstje wordt getoond waar de bijlage in eerste instantie aan gekoppeld is (dichtgedrukt) en bij elke dossiers de bijlage óók zichtbaar wordt.

Kandidaat : Matchdossier
Vacature : Matchdossier
Contactpersoon : Matchdossier, vacaturedossier
Opdrachtgever : Matchdossier, vacaturedossier, contactpersoon
Gebruiker : Alle dossiers waar de gebruiker de verantwoordelijke is
Vestiging : Alle dossiers waarvan de verantwoordelijke tot de vestiging behoort

In het overzicht van de bijlages is de kolom 'Bron' te zien. Hier kun je zien aan welk dossier de bijlage in eerste instantie gekoppeld is.

Tip:
Voeg een routebeschrijving toe aan het Vestiging-dossier. De routebeschrijving is dan altijd bij de hand.

Labels: UD-152