Cammio

Installatie | Functionaliteit | Bulk uitnodiging | Video Opname | Adobe Flash instellingen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De functionaliteit van Cammio is geïntegreerd binnen Carerix.
Het is nu mogelijk in Carerix met Cammio een videopitch op te nemen bij het kandidatendossier, of een Cammiovideo-interview met specifieke vragen aansluitend op een vacature.

Zodra Cammio is geactiveerd is er binnen de kandidaat en de match een extra Fieldset beschikbaar voor Cammio van waaruit je de kandidaat kunt uitnodigen een video op te nemen. De video is vervolgens in het dossier en de voorvertoning van het dossier terug te vinden en daar direct te bekijken.

Aantal uitnodigingen

Wanneer je de videopitch functionaliteit aanvraagt krijg je het abonnement een maand lang op proef. Hiermee kun je onbeperkt uitnodigingen versturen aan je kandidaten. Indien je geen abonnement wilt kunt je gebruik blijven maken van de videopitch met 5 gratis uitnodigingen per kalendermaand.

Kandidaat uitnodigen voor een videopitch

Hiervoor is een standaard e-mailsjabloon beschikbaar in de match en de kandidaat dat een linkje bevat naar de website van Cammio.
Dit linkje blijft 7 dagen geldig.
​
Het versturen van de uitnodiging werkt als volgt:

• Open het kandidatendossier of de match;

• In de Fieldset Cammio staat achter Cammio sjabloon 'Cammio Videopitch' geselecteerd;

• Kies 'Stuur uitnodiging'.

Dit e-mailsjabloon is aan te passen naar je eigen wens.
Het betreft sjabloon "Cammio Pitch" dat je terug kunt vinden onder

• Onderhoud

• Sjablonen

Indien gewenst kan onze afdeling Customer Success het sjabloon op maat voor je ontwikkelen.

Kandidaten in bulk uitnodigen

Let op: deze functionaliteit is alleen beschikbaar in de kandidaat en wanneer je een abonnement hebt voor de videopitch.

• Selecteer de kandidaten die u uit wilt nodigen;

• Klik 'Kies Actie';

• Klik 'Send Videopitch'

Zichtbaarheid van de uitnodigingen - 2 Scenarios:

De uitnodiging wordt gegenereerd door het sjabloon "Cammio VideoPitch".Je vind dit sjabloon in de Sjabloon bibliotheek of via "Onderhoud", "Sjablonen"

• De uitnodiging is verstuurd vanuit de kandidaat: dan is de uitnodiging zichtbaar bij de kandidaat;

• De uitnodiging is verstuurd vanuit de match: dan is de uitnodiging zichtbaar bij de match én de kandidaat.

Video opname

Opnemen van de video kan middels alle browsers op een computer, maar zeker ook via tablets of smartphones. Hiervoor heeft Cammio een gratis app beschikbaar.

Op het moment dat de kandidaat de uitnodiging ontvangen heeft, kan die via de link in de e-mail direct op de website van Cammio een videopitch of een filmpje van 30 seconden opnemen. Het opnemen kan steeds opnieuw gedaan worden, opgeslagen, en uiteindelijk verstuurd worden naar Carerix met één druk op de knop.

Video afspelen

• De uitnodiging is verstuurd vanuit de kandidaat: dan is de video zichtbaar bij de kandidaat;

• De uitnodiging is verstuurd vanuit de match: dan is de video zichtbaar bij de match én de kandidaat.

• Klik op de playknop om de video af te spelen.

Labels: UD-635